GASTENBOEK

Welkom bij het gastenboek van Tipi party. Hier vind u ervaringen en recensies over Tipi party.  Wilt u zelf u ervaring delen? Laat dan een bericht achter! 

Wilt u graag een tipi party boeken? Klik dan hier. 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
Kelley Beckers schreef op 12 mei 2021 om 17:22
Afgelopen weekend voor onze dochter een slaapfeestje gehad met voor de meiden de dream-girls en de jongens het voetbal thema, in 1 woord FANTASTISCH. Alles tot in de puntjes geregeld, het was echt helemaal af. De meiden en jongens van het slaapfeestje vonden het geweldig. De jongens hadden een echte grasmat naast hun bed, geweldig toch. Voor iedereen een beker/bidon met naam en een slaapmasker erbij besteld, het was helemaal af.
Natasja schreef op 29 april 2021 om 18:59
Mijn dochter had het thema dream girls en mijn zoontje het thema voetbal. Allebei super goed verzorgt, alles netjes in tassen en kratten met een duidelijke handleiding hoe het eruit moest gaan zien. Leuke decoratie spullen en voor de meisje de slaapmaskers met naam vielen goed in de smaak en bij de jongens de bidons met naam. Top service en zeker een aanrader🥰
Kirsten Coenen schreef op 29 april 2021 om 04:47
Mijn jongste dochter heeft afgelopen zomer haar eigen tipi party gehad thema unicorn. Alles was super geregeld, zat een duidelijke beschrijving bij om het mooi te kunnen plaatsen. Alles was heel goed, hygiënisch verpakt in handige tassen/ kratten. Ze heeft een super feestje gehad. Beide dochters hebben ook bij anderen een thema feestje gehad van tipi party en altijd super enthousiast na zo'n feestje.
W. Janssens schreef op 28 april 2021 om 11:09
Nu al een aantal feestjes verder in de familie en vriendengroep. Ik kan alleen maar zeggen top,top, top! De slaap en decoratie spullen zijn tot in detail perfect gematcht. Een sprookje voor je kind😍en een lust voor het oog voor de mama's en papa's 💕. Chapeau Tipi Party!
Kylie schreef op 28 april 2021 om 08:26
Ik heb zelf ook een tipiparty gehad! Het was echt fantastisch!! En ook nog eens super leuke spulletjes, echt een aanrader!! 🥰😊 Ook de slaapmaskertjes met naam en de drinkbekers met naam zijn te gek🤩
Kim T schreef op 28 april 2021 om 08:25
Ontzettend leuk feestje gehad..😃 Makkelijk zelf op te zetten, met een goede duidelijke handleiding. Alles netjes verzorgd en heel schoon. Wij gaan zeker nog een keer een feestje geven met de Tipi tenten. Top service!👍
Gwenny Kraft schreef op 28 april 2021 om 08:13
Slaapfeestje van mijn dochter was super geslaagd! Tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader. 😊
Inge schreef op 28 april 2021 om 08:04
Snelle, vriendelijke reactie via whatsapp om af te spreken. Ik bestelde vanuit België voor een neefje in Nederland. Heel erg ❤vriendelijke mevrouw bij het afhalen. Alles was piekfijn 👌👌in orde, gemakkelijk zelf op te zetten. Aan elk detail wordt gedacht door jullie. De jongens genoten van hun verrassings sleepover, een geslaagd verjaardagscadeau🎁!! Top die Tipi Party!!!
Andy Peeters schreef op 25 april 2021 om 21:16
Bedankt Linda voor het leuke feestje! 😄 Alles tot in de puntjes verzorgd!

×